Contact
  • Korgen är tom
Ladda ner Tom
OM ACO

ACO GROUP

KORT OM ACO GROUP... X
  • 3 700 anställda i mer än 40 länder.
  • 26 produktionsanläggningar i 14 länder.
  • Omsättning mer än 600 miljoner euro.  

  ACO Group webbplats

ACO HUVKONTOR X
ACO ACADEMY X

ACO Group är världsledande inom tillverkning och försäljning av avvattningsteknik för applikationer utomhus och inomhus. Vårt namn står för kvalitet, erfarenhet och innovationskraft.

ACO finns i över 40 länder, på alla kontinenter med fristående företag. Vi har egna produktionsanläggningar i 14 länder, inklusive Australien, USA och Kina.

 

Sextiofem års erfarenhet
ACO har mer än 65 års värdefull erfarenhet inom professionell avvattning, effektiv rengöring och kontrollerade utsläpp eller återanvändning av vatten.

Att dela med sig av know-how och erfarenhet är en av ACO:s grundläggande byggstenar för hållbara och högkvalitativa lösningar för vattenhantering.

I Rendsburg ligger ACO Academy, vårt moderna utbildningscenter och utställning för byggherrar, konsulter, konstruktörer, installatörer, entreprenörer och anställda.
Under hela året genomförs här ett stort antal utbildningar och seminarier.

ACO Group:s huvudkontor i Rendsburg, Tyskland, är vackert beläget precis vid vattnet invid fjorden Audorfer.

 

Familjeägt i fyra generationer

Familie_Ahlmann_2009_01.jpg

ACO är ett familjeägt företag som grundades 1946 på platsen för Carlshütte gjuteri i Büdelsdorf, Tyskland. Büdelsdorf har varit basen för Ahlmann-familjens verksamhet under fyra generationer.

Den verkställande ledningen i Rendsburg och en grupp regionala direktörer utgör den internationella ledningsgruppen för ACO Group.

Idag är Hans-Julius Ahlmann ordförande och ägare av ACO Group.